TASOKASTA RAKENNUS- MAALAUSTA

Ecoremppa Oy on vaativaan pintakäsittelyyn ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritys.

Palvelemme asiakkaitamme Uudenmaan alueella vaativissakin maalaus- sekä tasoitetöissä. Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, rakennusliikkeet ja yksityisasiakkaat. Toimimme niin pää- kuin aliurakoitsijoina.

VISIOMME

Tarkoituksena on pitää sinun terveys ja hyvinvointi korkealla tasolla, myös allergikot voivat tehdä remontin pelkäämättä omasta terveydestä.

MISSIO

Ecoremppan päätavoitteena on keskittyä asiakastyytyväisyyteen ja hyvinvointiin tuomalla ”EKO”-käsite rakennusalalle.

ARVOT

Käyttämämme materiaalit ovat läpäisseet testit haitallisten aineiden puuttumisesta ja hiilineutraalisuudesta, kuten TÜV NORD, Climate Neutral Group.

Ecoremppa Oy on vaativaan pintakäsittelyyn ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritys.

Palvelemme asiakkaitamme Helsingistä käsin Etelä-, Itä-, Länsi- ja Keski-Suomen alueilla vaativissakin maalaus- sekä tasoitetöissä. Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, rakennusliikkeet, kunnalliset toimijat ja esimerkiksi museot sekä laitokset, joissa toimimme niin pää- kuin aliurakoitsijoina.

VISIOMME

Tarkoituksena pitää sinun terveyden ja hyvinvoinnin korkealla  tasolla, myös allergikot  voivat tehdä remontin pelkäämättä  omasta olosta tai terveydestä.

MISSIO

Ecoremppaan päätavoitteena on parantaa asiakkaiden tyytyväsyyttä ja hyvinvointia tuomalla ”EKO”-käsitteen rakennusalalle.

ARVOT

Käyttämämme materiaalit ovat läpäisseet testit haitallisten aineiden puuttumisen ja hiilineutraalisuudesta, kuten TÜV NORD, Climate Neutral Group.

Nyt on sinunkin aika siirtyä tulevaisuuteen eli vihreään rakentamiseen

Olemme pintakäsittelyalan liike Helsingissä, ja annamme asiakkaillemme kattavat laatutakuut kussakin kohteessa.

Yrityksemme arvoja ovat laadukas asiakaspalvelu sekä työhyvinvointiin, työturvallisuuteen ja yhteiskuntavastuuseen panostaminen. Myös oman toimintamme jatkuva kehittäminen on meille tärkeää. Arkkitehtuuri- ja rakennusteollisuus ovat siirtymässä tähän suuntaan jo tänään, joten on odotettavissa että 3-5 vuoden kuluttua se mikä on nyt vihreä – tulee olemaan normi. Siksi me olemme hengessä mukana ja tehdään ekopintaremonttia jo nyt! Meiltä saat laadukkaan kokonaisvaltaisen paketin ja juuri Sinulle personoidun remonttisuunnitelman aina lopulliseen silaukseen saakka.

Nyt on sinunkin vuoro siirtyä uuteen vaiheeseen, eli vihreään rakentamiseen

Meiltä saat kokonaisvaltaisen paketin laadukkaista ja juuri Sinulle personoidusta remonttisuunnitelmista aina lopulliseen silaukseen saakka.

Asiakastyytyväisyys

Sinä asiakkaana olet tarkeässä roolissa ja me pidetään Sinua aina ajan tasalla ja pyritään huomioimaan kaikki toiveesi.  Meidän palveluvalikoimalla saat toteutettua terveellisen ja odotuksesi ylittävän lopputuloksen.
Me tarjoamme yksilöllistä palvelua, teemme töitä intohimolla ja isolla sydämellä. Kohteen suuruus meitä ei pelota, sillä meiltä onnistuu pääurakointi ja aliurakointi uudis- sekä saneerauskohteissa.

Asiakassuhteet

Emme halua sitoa asiakkaita väkisin pitkillä määräaikaisuuksilla, vaan luotamme siihen, että asiakkaamme haluavat tehdä juuri meidän kanssamme töitä.
Suosittelujen kautta tulevat yhteydenotot ovat vahvoja merkkejä siitä että olemme onnistuneet pitämään kiinni meidän arvoista ja lupauksista.

Erottuvuus

Sinä asiakkaana olet tarkeässä roolissa ja me pidetään Sinua aina ajan tasalla ja pyritään huomioimaan kaikki toiveesi.
Meidän palveluvalikoimalla saa toteutettua terveellistä ja odotuksia ylittävän lopputuloksen.
Me tarjoamme yksilöllistä palvelua, tehdään töitä intohimolla ja isolla sydämellä. Kohteen suuruus meitä ei pelota, sillä meiltä onnistuu pääurakointi ja aliurakointi uudis- sekä saneerauskohdissa.

Asikassuhteet

Emme halua sitoa asiakkaita väkisin pitkillä määräaikaisuuksilla, vaan luotamme siihen, että asiakkaamme haluavat tehdä juuri meidän kanssa töitä.
Pitkäaikaiset vakioasiakkaat sekä jatkuvat suosittelujen kautta tulevat yhteydenotot ovat vahvoja merkkejä siitä että olemme onnistuneet pitämään kiinni meidän arvoista ja lupauksista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous remontista!

 • Valita
 • Pelkkä maalauspalvelut
 • Kylpyhuone ja saunaremontit
 • Vesivahinkokorjaukset
 • Vanhojen rakennusten korjaukset
 • Laatoitustyöt
 • Alakattotyöt
 • Timpurityöt
 • Muut palvelut
 • Kokonaisremontti
 • Valita
 • Seinien maalaus (myös puuosat)
 • Seinien tasoitus ja maalaus
 • Seinien ja katon tasoitus ja maalaus
 • Julkisivurappaukset
 • Julkisivumaalaukset
 • Muut palvelut