Korkealaatuiset rappaus- ja

tasoitetyöt monen vuoden kokemuksella

Rappaus- ja tasoitetyöt ovat

kaiken alku!

Tasoitustöistä puhuttaessa ovat työn laatu, siisteys ja tarkkuus normaaliakin tärkeämmässä asemassa. Hyvin valmisteltu ja toteutettu tasoitetyö takaa kaikkien sitä seuraavien työvaiheiden sujumisen mallikkaasti. Asiantunteva henkilökuntamme hoitaa sisätasoitetyöt kokonaisvaltaisesti ja nopeasti, olipa kyseessä uudisrakennus tai saneeraus. Samalla hoidamme myös muut sisätilojen työt aina rappauksesta maalaukseen. Saat teetettyä meillä kaikki tarvitsemasi sisäpinnoitetyöt, joten sinun ei tarvitse turvautua useisiin eri urakoitsijoihin. Sisätasoitustöissä kannattaa aina sijoittaa laatuun ja ammattitaitoon, jotta talosi perusta on vahva ja pinnat sileät. Anna meidän hoitaa tarvitsemasi tasoitustyöt ja jatketaan sitten maalauksella.

Kaikki käyttämämme materiaalit ovat hyvin siedettyjä. Ne ovat hypoallergeenisia ja päästävät ilmaan haitallisia höyryjä mahdollisimman vähän tai ei lainkaan.

LUE LISÄÄ SISÄMAALAUKSISTA

Työsuunnitelmamme alusta loppuun:

✓Käymme työmaalla paikan päällä kartoittamassa tilanteen ja työn laajuuden, ja sovimme alustavasti työn aloitusajankohdasta.

✓ Työn laajuudesta riippumatta pidämme aina tilaajan kanssa aloituspalaverin, jossa sovimme työmenetelmät, käytettävät aineet ja aikataulun. Otamme huomioon tilaajan toivomukset.

✓ Tilaaja saa meiltä raportin heti ensi askelista työmaalla. Näin varmistamme, että molemmat osapuolet ovat jatkuvasti tietoisia eri työvaiheista. Myös kaikki mahdolliset lisä- ja muutostyöt sovimme yhdessä ja teemme niistä kirjallisen sopimuksen.

✓ Pidämme tiukasti kiinni sovituista työmenetelmistä ja tilaajan laatuvaatimuksista. Emme unohda myöskään  siivousvelvoitteitamme. Teemme SIISTIÄ jälkeä, on sitten kyse remontin lopputuloksesta tai tilan siisteydestä.

✓ Lopuksi tarkistamme tilaajan kanssa yhdessä kaikki työkohteet paikan päällä.

Soita ja kysy lisää tai pyydä tarjous!

0503 807 700 | ecoremppa.fi