Sisämaalaus

 

Sisämaalaus on helppo keino tuoda huoneistoon, toimistoon valoisuutta tai piristää ilmettä tai sisustusta.

Toteutamme sisämaalaukset ammattitaidolla sekä seinä-, katto- että lattiapinnoille. Palvelemme niin yrityksiä, yksityishenkilöitä kuin asuntoosakeyhtiöitä.

Kaikki käyttämämme materiaalit ovat hyvin siedettyjä. Ne ovat hypoallergeenisia ja päästävät ilmaan haitallisia höyryjä mahdollisimman vähän tai ei lainkaan.

Suunnittelemme ja toteutamme vaativatkin remontit luotettavasti ja ammattitaidolla.

Työsuunnitelmamme alusta loppuun:

✓Käymme työmaalla paikan päällä kartoittamassa tilanteen ja työn laajuuden, ja sovimme alustavasti työn aloitusajankohdasta.

✓ Työn laajuudesta riippumatta pidämme aina tilaajan kanssa aloituspalaverin, jossa sovimme työmenetelmät, käytettävät aineet ja aikataulun. Otamme huomioon tilaajan toivomukset.

✓ Tilaaja saa meiltä raportin heti ensi askelista työmaalla. Näin varmistamme, että molemmat osapuolet ovat jatkuvasti tietoisia eri työvaiheista. Myös kaikki mahdolliset lisä- ja muutostyöt sovimme yhdessä ja teemme niistä kirjallisen sopimuksen.

✓ Pidämme tiukasti kiinni sovituista työmenetelmistä ja tilaajan laatuvaatimuksista. Emme unohda myöskään  siivousvelvoitteitamme. Teemme SIISTIÄ jälkeä, on sitten kyse remontin lopputuloksesta tai tilan siisteydestä.

✓ Lopuksi tarkistamme tilaajan kanssa yhdessä kaikki työkohteet paikan päällä.

Valitse sinua kiinnostava remontti ja pyydä meiltä tarjousta!

  • Valitse
  • Seinien maalaus (myös puuosat ja yms)
  • Seinien tasoitus ja maalaus
  • Seinien ja katon tasoitus ja maalaus
  • Muut palvelut
Choose file
Uploading… (0%)

This is invalid

This file size is too big

Soita ja kysy lisää tai pyydä tarjous!

0503 807 700 | ecoremppa.fi