Maalari Helsinki | ecoremppa.fi

 

Ecorempan maalari on pintojen käsittelyn ammattilainen!

Kohteen viimeistely hoitaa aina ammattilainen maalari. Maalaus on paras keino parantaa kodin ilme ja tuoda huoneistoon, toimistoon valoisuutta tai piristää ilmettä tai sisustusta. Toteutamme sisämaalaukset ammattitaidolla sekä seinä-, katto- että lattiapinnoille. Palvelemme niin yrityksiä, yksityishenkilöitä kuin asunto osakeyhtiöitä. Toimialue pääkaupunkiseudulla on Helsinki, Vantaa, Espoo.

Mitä maksaa seinien maalaus?

Merkittävimmät sisämaalauksen hintaan vaikuttavat tekijät ovat huonekorkeus, tasottamalla korjattavien vaurioiden määrä ja käytettävän maalin hinta. Tyypillisesti yhden keskikokoisen huoneen seinien maalaus maksaa 390-690 euroa. Tyypillisen huoneen seinien korkeus on 2,5-2,7 metriä. Tätä korkeampien seinien maalaus vaikuttaa merkittävästi työn hintaan, koska maalaustyö on hitaampaa. Huonokuntoinen seinä täytyy paikata ja tasoittaa ennen maalausta. Korjausten tekeminen lisää työmäärää ja vaikuttaa hintaan.

Mitä sisäkaton maalaus maksa?

Sisäkaton maalauttaminen maksaa keskimäärin noin 13,00 € – 19,00 € per neliömetri. Esimerkiksi noin 41m2 kerrostaloasunnon sisäkaton maalauttaminen voisi maksaa 600,00 €.

Voiko vanhan maalin päälle maalata?

Kyllä. Maalaus onnistuu varmimmin, jos tietää, mitä vanha maali seinässä on. Vesiohenteisen maalin päälle voi panna vain uutta vesiohenteista maalia. Öljymaalin päälle kelpaa sekä vesiohenteinen että öljymaali..