Ympäristö-ystävällinen remontti

Ympäristöystävällinen remontti

Terveen sisäilman saavuttamiseksi ja nykypäivän ilmatiiviillä rakennusmenetelmillä rakennusmateriaalien valinta sisustukseen on erityisen tärkeä. Huoneen ilmasto määräytyy suurelta osin lämpötilan ja kosteuden perusteella, mikä voi joissain tapauksissa johtaa kosteuden seinien pintaan ja siten terveydelle haitallisten homeiden muodostumiseen.

Terraco EcoLife raeknnusmateriaalilla on kaikki terveelliseen sisäilmaan tarvittavat ominaisuudet ja se on myös ympäristöystävällinen ja terveydelle vaaraton. Se tarjoaa sisäilman kosteuden erinomaisen hallinnan ja on läpäissyt. TÜV Nord -testin haitallisten aineiden puuttumisen varalta. Se on myös sertifioitu hyväksytyksi allergikoille.

Viime vuosina allergioiden määrä kasvaa edelleen ja juuri allergikot ovat erityisen herkkiä haitallisille aineille ja pyrkivät siksi mukavaan ja terveelliseen sisäilmaan. Siksi tuotteiden soveltuvuus allergikoille on yksi kodin hygienian tärkeimmistä testikriteereistä. Rakennusmateriaali, joka ei sisällä haitallisia aineita, allergeeneja tai bakteereita, luo perustan terveelle sisäilmalle.

Sisäkäyttöön tarkoitetuilla rakennusmateriaalilla on korkea alkalisuus, mikä estää haitallisia aineita, bakteereita ja hometta. Materiaalit estävät mikrobiologisia vaurioita, mukaan lukien kapillaarivaikutuksestaan, absorboivat ylimääräisen kosteuden huoneilmasta, pitävät sitä jonkin aikaa ja vapauttavat tarvittaessa uudelleen huoneilmaan.

Todella mukava mikroilmasto huoneissa luodaan ilmeisten fysiikan ja kemian lakien mukaisesti. Asianmukaisen höyrynläpäisevyyden, niiden koostumuksen turvallisuuden ja kyvyn perusteella viimeistelytuotteet kestävät haitallisia mikro-organismeja vastaan. Tässä mielessä korkealaatuinen EcoLife rakennusmateriaalit yhdessä yläpinnoitteiden kanssa täyttää kaikki vaatimukset.

Terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen on hyvä investointi

Höyrynläpäisevyys: Sisäkäyttöön tarkoitetut EcoLife tasoiteet ja maalit säätelevät ilman kosteutta luonnollisella tavalla niiden höyrynläpäisevyydestä johtuen. EcoLife tuotteiden hyvä kosteudensiirtokyky tarjoaa pinnan nopean kuivumisen ja estää siten mikro-organismien kasvua.

Hygienia kotona. Ympäristöominaisuuksiensa vuoksi sisäiseen käyttöön tarkoitetut EcoLife tuotteet ovat erityisen sopivia allergikoille.

Ei sisällä biosidejä. Emäksisyytensä vuoksi ne estävät homeiden kasvua. EcoLife laastit sisäiseen työhön ilman biosidejä luonnollisella ja ympäristöystävällisellä tavalla estävät mikro-organismien kasvua.

Mukava vyöhyke henkilölle on välillä 40 – 60% suhteellisessa kosteudessa

EcoLife laasti on ekologisesta materiaalia jota käytetään seinien ja kattojen sisustamiseen erityisen sileiden pintojen tuottamiseksi korkeimpaan laatuluokkaan. Terraco: n EcoLife laasti muodostaa täydellisen pohjan maalaamiseen. Kerralla levitetyn kerroksen paksuus on 1-2 mm, kerroksen kokonaispaksuus on enintään 5 mm.

EcoLife tuotteet – tästä koostuvat biologisesti turvalliset materiaalit koostuvat yksinomaan luonnollisista mineraalimateriaaleista, eivätkä sisällä polymeerejä. Teollisuusmateriaaleilla käsitellyillä seinillä on antistaattinen vaikutus, ne eivät houkuttele pölyä ja muita epäpuhtauksia, mikä antaa sinun ylläpitää moitteettoman puhtauden ja hygienian tiloissa aina sairaaloista päiväkoteihin ja kouluihin.

Nykyaikaisissa rakennusmateriaaleissa tulisi olla vähimmäispäästö haitallisia aineita

EcoLife-tuotteiden haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) taso on alle 5 g / l. Mikään vastaava tällä hetkellä markkinoilla oleva tuote ei ole alhaisempi VOC-taso.
EcoLife-tuotteet saavuttavat tämän korkeimman arvosanan.
Kaikki EcoLife-tuotteet ovat APEO-vapaita Eurooppalaisten määräysten mukaisesti.
Kaikki EcoLife-tuotteet ovat Eurooppalaisen CIT / MIT-rajoitusten mukaisia ​​(15ppm raja).
EcoLife-sarja täyttää korkeimmat arvosanat maailman tiukimpien kriteerien mukaan!

Liiallinen ilmankosteus luo edellytykset kondensaation muodostumiselle seinille

Liiallinen ilmankosteus luo edellytykset kondensaation muodostumiselle seinille, mikä tietyissä olosuhteissa voi edistää mikro-organismien ja homeen kasvua, mikä puolestaan ​​aiheuttaa allergisia reaktioita, astmaattisia ja onkologisia sairauksia.

Riittämätön ilmankosteus, ns. kuivuus, esiintyy usein kuumennusjakson aikana ja provosoi kuivaa ihoa ja nenänielua, mikä myötävaikuttaa hengityselinten ja allergisten sairauksien kasvuun.

Sisäkäyttöön tarkoitettujen EcoLife laastin pinnat ovat antistaattisia, ts. ne eivät kerää sähköä eivätkä siten houkuttele epäpuhtauksia.

Fresh Air for Life
“We care for the air we breathe”

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ympäristöystävällisistä ratkaisuista elämässä ja rakentamisessa ja vinkit kiertotalouteen. Kiertotaloudesta löytyvät ratkaisut hyvään elämään myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

Luotettava Kumppani

Fresh Air for Life
“We care for the air we breathe”

Y-tunnus: 3109508-1

aspa@ecoremppa.fi

0417410707

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ympäristöystävällisistä ratkaisuista elämässä ja rakentamisessa ja vinkit kiertotalouteen. Kiertotaloudesta löytyvät ratkaisut hyvään elämään myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

Luotettava Kumppani