ECOLATTIA

Hyvä elämä on puhdas ja ekologista

Kotisi on paikka, jossa olet turvassa ja tiedät varmasti, ettei mikään täällä vaaranna terveyttäsi! Hyvinvointiin voidaan vaikuttaa valitsemalla ekoremonttia. Ympäristöystävälliset lattiat ovat myös osa palveluvalikoimaamme ja autamme mielellämme ottamaan uuden askeleen kodin parantamisessa!

Mitä on ecolattia?

Kaikkien rakenneosien materiaalit eivät päästä haitallisia aineita myöskään käytön aikana. Työssämme ei käytetä liimaa, melamiinia ja formaldehydejä. Käytämme myös vain luonnollista korkealaatuista puuta, vesipohjaisia ​​lakkoja ja ympäristöystävällisiä öljyjä.

Kenelle se sopii?

Ekologiset lattiapäällysteet ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat suojautua haitallisilta höyryiltä ja olla varmoja, ettei mikään vaaranna heidän terveyttään vuosien ajan. Jokaisen huoneen voidaan kunnostaa ympäristöystävällisellä lattialla, joka tuo Sinulle mielihyvää ja olet trendissä mukana huolehtimalla terveydestäsi.

Löydä persoonallisuutesi mukainen lattia

Löydä persoonallisuutesi mukainen lattia

Logoclic Laminaatti – Rakkaudesta Ympäristöön

Yhdistettäessä taloudellisuutta ja ekologisuutta voit valita lattiamateriaaliksi myös ekologista laminaattia! Tällaiset laminaattilattiat on valmistettu uusiutuvasta raaka-aineesta ja puusta ja ovat varattomia terveydelle, joten sopivat myös allergikoille. Materiaalin hyödyt ovat kulutuskesto ja helppo puhtaanapito.

WINEO PURLINE ORGANIC FLOORING. The en.wineo product line.

PURLINE organic flooring. without addition of chlorine. without plasticisers
without solvents

Modern quality floorings from wineo

With the wineo brand, international company Windmöller stands for innovative and high-quality floor coverings in over 70 countries around the world. As an owner-operated family business rooted in Eastern Westphalia, wineo focuses on providing outstanding service – reliably and assuredly.

WINEO PURLINE ORGANIC FLOORING. The en.wineo product line.

PURLINE organic flooring. without addition of chlorine. without plasticisers without solvents.
Modernit laatulattiat Wineosta
Wineo-tuotemerkillä kansainvälinen yritys Windmöller edustaa innovatiivisia ja korkealaatuisia lattiapinnoitteita yli 70 maassa ympäri maailmaa. Itä-Westfalenissa juurtuneen omistajayrityksenä toimiva perheyritys Wineo keskittyy tarjoamaan erinomaista palvelua – luotettavasti ja varmasti.

Balterio – Quality Laminate Flooring

Tämän tyyppisillä lattiapäällysteillä on pitkä historia! Jo XVII vuosisadalla oli olemassa termi “linoleumi” mitä tarkoittaa latinaksi “pellava” ja “öljy”. Sen tärkeimmät edut ovat: luonnolliset ainesosat; antistaattisuus; paloturvallisuus; kestävyys; jäykkyys; käyttöikä jopa 40 vuotta.

Suitable for every
space in your home,
even the bathroom

Balterio – Quality Laminate Flooring

Tämän tyyppisillä lattiapäällysteillä on pitkä historia! Jo XVII vuosisadalla oli olemassa termi “linoleumi” mitä tarkoittaa latinaksi “pellava” ja “öljy”. Sen tärkeimmät edut ovat: luonnolliset ainesosat; antistaattisuus; paloturvallisuus; kestävyys; jäykkyys; käyttöikä jopa 40 vuotta. Suitable for every space in your home, even the bathroom

Massiivipuunlattiat

on ekologinen valinta!

Puu ei sisällä terveydelle vaarallisia aineita ja niistä ei vapaudu sisäilmaan epäterveellisiä aineita tai yhdisteitä. Puulattialla on pitkäkestoinen käyttöikä,josta voi varmuudella sanoa että se tuo Teille iloa vuosien ajan. Aito massiivipuulattia on kestävä ja näyttävä lattiamateriaali, joka sopii monenlaisiin sisustuksiin.

Massiivipuunlattiat on ekologinen valinta!

Puu ei sisällä terveydelle vaarallisia aineita ja niistä ei vapaudu sisäilmaan epäterveellisiä aineita tai yhdisteitä. Puulattialla on pitkäkestoinen käyttöikä,josta voi varmuudella sanoa että se tuo Teille iloa vuosien ajan. Aito massiivipuulattia on kestävä ja näyttävä lattiamateriaali, joka sopii monenlaisiin sisustuksiin.

Fresh Air for Life
“We care for the air we breathe”

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ympäristöystävällisistä ratkaisuista elämässä ja rakentamisessa ja vinkit kiertotalouteen. Kiertotaloudesta löytyvät ratkaisut hyvään elämään myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

Luotettava Kumppani

Fresh Air for Life
“We care for the air we breathe”

Y-tunnus: 3109508-1

aspa@ecoremppa.fi

0417410707

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ympäristöystävällisistä ratkaisuista elämässä ja rakentamisessa ja vinkit kiertotalouteen. Kiertotaloudesta löytyvät ratkaisut hyvään elämään myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

Luotettava Kumppani