Ambient Acoustic Systems

Tehokkuus

Terraco Ambient ™ on valikoima korkean suorituskyvyn akustisia rappaus- ja tasoiteyhdisteitä, saatavana kuivajauheina ja valmiina seoksina, joita käytetään kattojen akustisen järjestelmän viimeistelyyn. Ambient ™ -akustisia järjestelmiä on käytetty lukuisissa arvostetuissa projekteissa ympäri maailmaa.

Takuu & Laatu

Terraco Ambient ™ on saatavana useina esteettisesti miellyttävinä viimeistelyinä, joilla on ainutlaatuiset äänenohjausominaisuudet, ja niitä on saatavana joko tavallisina tai EcoLife-versioina. Lue lisää Terraco EcoLife. Materiaalit ovat läpäisseet testit haitallisten aineiden puuttumisen  ja hiilineutraalisuudesta, kuten TÜV NORD , ECOLife, Climate Neutral Group. Myös materiaalit ovat hyväksyttyjä allergikoille.

Kenelle se sopii?

Terraco Ambient ™ -akustiikkakattojärjestelmät ovat erittäin monipuolisia, ympäristöystävällisiä ja palamattomia, joten niitä voidaan käyttää monenlaisissa ympäristöissä, kuten teattereissa, oopperataloissa, vastaanottoalueilla, hotellin auloissa, koululuokkahuoneissa, luentosaleissa ja soveltuu myös kotitalouskäyttöön.

Terraco Ambient ™ -sovellusta voidaan käyttää useilla tavoilla katoissa erilaisten akustisten vaikutusten saavuttamiseksi kyseisen rakennuksen vaatimusten mukaisesti. Katso tekniset piirustukset tämän sivun Ambient Acoustic Ceiling Systems -esitteestä.

Ambient voidaan käyttää muutamalla eri tavalla erilaisten akustisten vaikutusten saavuttamiseksi äänenvaimennusvaatimusten mukaisesti. Koko pinta on saumaton eikä laajennusliitoksia tarvita. Se on viimeistelty tekstuurisena tai sileänä pintana.

Järjestelmää käytetään perinteisesti Ambient Basecoat- ja Finishcoat -levyillä, kun levitetään tavalliseen kattoon. Joissakin tapauksissa Terraco Ambient Finishcoat ruiskutetaan suoraan valmistetulle kuitulevylle kahdessa kerroksessa, kukin syvyydeltään 1 mm.

Hengittävä

Puhdas

Ekologinen

Roisketaan levitetään
kuitulevyille

Valmiiksi hiottu pinta

Valmis tekstuuri pinta

Äänenvaimennuskerroin

39% 10mm järjestelmä (2mm Pintatasoite / 8mm Pohjatasoite)
46% 20 mm järjestelmä (2 mm Pintatasoite / 18 mm Pohjatasoite)
74% 43 mm järjestelmä (3 mm Pintatasoite / 40 mm akustoivat pinnoitteet )

Tuotevalikoima

LIIMA
Ambient™ Liima DP Kuivajauheinen, polymeerimodifioitu liima, jota käytetään äänenvaimennuslevyjen kiinnittämiseen.
PRIMER
Ambient™ Primer Tarttumista edistävä pohjamaali muuraus- ja muille rakennusalustoille ennen Terraco Ambient -viimeistelymaalien levittämistä. EcoLife-tuote.
TASOITUS YHDISTELMÄ
Ambient™ Pohja DP Ambient ™ Basecoat DP Pohjakerroksen akustinen rappausyhdiste, joka toimitetaan jauheseoksena ja joka soveltuu myös ruiskutukseen. Sitä levitetään 5-10 mm kerroksina lopullisen paksuuden ollessa joko 8mm tai 18mm. Anna materiaalin kovettua 48 tuntia, minkä jälkeen se päällystetään Ambient Finishcoat DP / RM: llä Terraco Ambient Acoustic Ceiling -kattojärjestelmän täydentämiseksi.
Ambient™ Pinta DP Ambient ™ Finishcoat DP Akustinen viimeistelypinnoite, joka toimitetaan jauheena, joka soveltuu myös ruiskutettavaksi. Terraco Ambient Finishcoat DP voidaan viimeistellä kuvioidulla tai sileällä viimeistelymenetelmällä. Se on esivärjätty järjestelmä, joka on saatavana tavallisessa valikoimassa houkuttelevia sävyjä.
Ambient™ Pinta RM Ambient ™ Finishcoat RM Akustisten paneelien viimeistelyyn tarkoitettu viimeistelypinnoite akustinen rappausseos, joka toimitetaan pastamuodossa ja joka soveltuu myös ruiskutettavaksi. Se voidaan viimeistellä tekstuurilla tai sileällä viimeistelyllä käytetyn levitysmenetelmän mukaisesti, saatavana mittatilaustyönä houkuttelevina sävyinä.

Ambient Acoustic Systems - Tekniset tiedot

Ambient Adhesive DP

Areas of Use:
Dry powder adhesive used for fixing sound absorption panels

Käyttöturvallisuustiedote

Ambient Basecoat DP EcoLife

Areas of Use:
Terraco Ambient acoustic basecoat plaster

Käyttöturvallisuustiedote

Ambient Finishcoat DP EcoLife

Areas of Use:
Terraco Ambient acoustic finishcoat plaster

Käyttöturvallisuustiedote

Ambient Primer EcoLife

Areas of Use:
Used to promote adhesion to masonry and other construction materials

Käyttöturvallisuustiedote

Ambient RM EcoLife 0.5mm / 1.0mm

Areas of Use:
Terraco Ambient RM is a ready mix finish-coat acoustic plastering compound. It is supplied in paste form and is suitable for spray application and can be finished to a textured or smooth finish. It is a pre-coloured system available in a range of attractive shades. Ambient is available in 2 grain sizes 0.5mm and 1.0mm. Ambient RM is specially formulated without the use of solvents, formaldehyde and any other harmful chemical. Ambient RM is a member of the Terraco ECOLIFE product group which ensures minimal environmental impact.

Käyttöturvallisuustiedote

Fresh Air for Life
“We care for the air we breathe”

Asiakaslupaus

Kun ostat Ecorempalta, ostat enemmän kuin vain remonttia – ostat myös palvelukokonaisuuden, joka tekee asunnon omistamisesta miellyttävää, nykyaikaista ja kaikkein tärkeintä – terveellistä.

Siltasaarenkatu 15 B
00530 Helsinki
+358 41 752 2485

aspa@ecoremppa.fi

Tarjouspyyntö

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ympäristöystävällisistä ratkaisuista elämässä ja rakentamisessa ja vinkit kiertotalouteen. Kiertotaloudesta löytyvät ratkaisut hyvään elämään myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ympäristöystävällisistä ratkaisuista elämässä ja rakentamisessa ja vinkit kiertotalouteen. Kiertotaloudesta löytyvät ratkaisut hyvään elämään myös tulevaisuudessa.
Lue lisää